FEEST, KOM JE OOK?

Leeftijden: Groep 0-5 | 2-8 jaar

Duur: 30 minuten

Joepie, het is bijna feest!!! Het aller-aller-allerleukste dat er is! Toch?… De één wil het mooi versieren, de ander wil alleen maar spelen, de derde droomt van al die prachtige slingers. Als dat maar goed gaat samen…

‘Feest, kom je ook?’ is een fantasierijke dansvoorstelling met livemuziek over samenwerken, naar elkaar luisteren en elkaars verschillen accepteren. De dans zoeft, zwiert, zwaait en spreekt tot de verbeelding. Er is veel ruimte voor eigen beleving, en op momenten kunnen de kinderen zelf mee dansen.

Speciaal voor deze voorstelling componeerde zangeres Lisa Ké betoverende liedjes en speelt zij live verschillende instrumenten. Door middel van de lesbrief vooraf, worden de kinderen voorbereid op de voorstelling en leren ze alvast een liedje uit de voorstelling. Zo kunnen ze zelf meezingen tijdens de echte voorstelling! Er is de mogelijkheid om na afloop van de voorstelling een workshop te boeken.

Dicipline

Dans, Muziek

Aantal spelers

3 spelers

Thema

Feest, Samenwerken, Emoties

Ik heb interesse in: FEEST, KOM JE OOK?

Onze voorstellingen worden op maat geleverd. We nemen daarom altijd contact met u op over de planning, plaatsing en omvang van de voorstelling. Hierna ontvangt u een persoonlijke offerte.

Ik ben op zoek naar:
Ik ben me aan het ORIËNTEREN op het gebied van …
k wil een AANVRAAG doen op het gebied van …