Solliciteren bij SCRIPT

Solliciteren bij SCRIPT

Sollicitaties bij SCRIPT nemen we heel serieus. We hebben een fijn team van gepassioneerde, vakkundige creatievelingen en beschouwen onszelf als de ambassadeurs voor de kunsten in het onderwijs. We vinden het belangrijk dat kinderen zich creatief kunnen ontwikkelen en in aanraking komen met de kunsten. Dit gebeurt in onze ogen niet door af en toe een leuke activiteit, maar door gedegen onderwijs dat een structurele rol speelt in de schooljaren van een kind en net als de primaire vakken taal en rekenen, middels doorlopende leerlijnen wordt aangeboden en met het kind meegroeit.

Dit maakt ons selectief in met wie we dit samen realiseren. Om dit doel te realiseren en een aanvulling te vormen op ons team zoeken we naar een bepaald denkniveau, grote creativiteit, flexibiliteit, sociale skills, ondernemerslust en bovenal een passie voor de kunsten en het onderwijs.

Dit formulier kost ongeveer 3 minuten om in te vullen. Bij de vragen met aanvink-mogelijkheden kun je meerdere opties aanvinken. Na ontvangst van dit formulier zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen over het verdere verloop van de sollicitatieprocedure.

  PERSONALIA

  JaNee
  JaNee
  JaNee

  OPLEIDING

  KENNIS & KUNDE


  Wordpress CMSFacebookInstagramLinkedInTwitterMS WordMS ExcelGmailGoogle DriveGoogle SheetsGoogle MeetGoogle FormsIndesignPhotoshopiOS

  Beschikbaarheid


  MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag


  1 dag1,5 dag2 dagen2,5 dag3 dagen3,5 dag4 dagen

  *


  ToneelZangMuziekDansBeeldendMusicalGrafischSchrijvenGeen


  ToneelZangMuziekDansBeeldendMusicalGrafischSchrijvenGeen


  ToneelZangMuziekDansBeeldendMusicalGrafischSchrijvenGeen

  TOT SLOT

  Ik ga akkoord met de privacy-policy*