COMBINATIEFUNCTIONARIS CULTUUR

Voor ons team in Maarssen-Dorp zoeken wij voor 16-32 uur (in overleg) een creatieve alleskunner die houdt van een uitdaging en een passie heeft voor de kunsten en het onderwijs.

Als Combinatiefunctionaris Cultuur draai jij mee in diverse educatieve kunstprojecten, op school en op onze leslocatie. Je organiseert en coördineert diverse educatieve activiteiten. Je werkt met en begeleidt kunstdocenten en scholen en onderhoudt veel contact met ouders en leerlingen. Je denkt mee in marketing en sales, houdt overzicht in administratie en financiën en initieert, bedenkt, organiseert en coördineert (aanvragen voor) educatieve activiteiten en projecten, zowel onder schooltijd als na schooltijd. Planmatig werken is jou niet vreemd, problemen zijn er wat jou betreft om op te lossen, je werkt graag samen en het leiden van een project of op locatie coördineren tijdens een projectdag of schoolvoorstelling doe je met verve. Je communiceert zowel per mail als telefonisch en op locatie gemakkelijk en correct met diverse partijen en ook het opstellen van een jaarplanning of puzzelen van een mooi lesrooster gaat je goed af. Je bent representatief, betrouwbaar, leergierig, nauwkeurig en woont in of rondom Maarssen/Utrecht. 
 
Herken jij jezelf hierin? Stuur gauw een up to date CV en motivatie naar sollicitaties[at]bureauscript.nl!

 

KUNSTDOCENTEN GEZOCHT
Beeldend, Zang, Muziek, Theater

Voor diverse mooie projecten, naschools en onder schooltijd voor komend schooljaar zijn wij op zoek naar kunstvakdocenten met passie voor het vak, ervaring in het onderwijs en aandacht voor leerling, klas en leerkracht.
Bij voorkeur docenten in het bezit van rijbewijs en auto. Graag dit aangeven op CV.
Enthousiast geworden? Stuur up to date CV en motivatie naar sollicitaties [at] bureauscript.nl.
Ik ben op zoek naar:
Ik heb interesse in: Nieuws

Onze voorstellingen worden op maat geleverd. We nemen daarom altijd contact met u op over de planning, plaatsing en omvang van de voorstelling. Hierna ontvangt u een persoonlijke offerte.

Ik ben me aan het ORIËNTEREN op het gebied van …
k wil een AANVRAAG doen op het gebied van …