Invaldocent en vakdocent

 

Per schooljaar hebben we het zien groeien, het lerarentekort en de werkdruk. We zien de onrust die dit geeft bij leerkracht, schoolteam, klas en leerling. We kunnen het niet oplossen, maar we kunnen wel een kleine verlichting bieden door onze gediplomeerde kunstdocenten in te zetten als structurele vakdocent en invaldocent voor een periode, dag of dagdeel.

We werken met bevoegde kunstdocenten. Deze docenten kunnen als invaldocent op school worden ingezet op het moment dat een vaste leerkracht afwezig is vanwege ziekte, verlof of een verkorte werkweek. Ons doel is om de leerlingen een waardevolle lesdag aan te bieden, waarin zij kennis maken met diverse kunstvormen en aan de slag gaan met sociale thema’s. Tevens kan er aansluiting op de reguliere lesstof vanuit een kunstzinnig perspectief.

 

 • De SCRIPTdocent neemt de klas over, waardoor de vaste leerkracht tijd heeft voor overige taken.
 • Wij bieden voor een bepaalde periode kunstdocenten in diverse disciplines of een vaste discipline gedurende het schooljaar, zoals een handvaardigheidsdocent, muziekdocent of theaterdocent.
 • We bieden een structurele invulling van een kleine vacature, bijvoorbeeld ter aanvulling van een parttime leerkracht.
 • We werken volgens de Kerndoelen “Kunstzinnige Oriëntatie”.

 

Bent u op zoek naar een invaldocent of vakdocent? Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op. Gaat het om een inval op zeer korte termijn, dan kunt u na indienen van dit formulier ook met ons bellen. Binnen kantoortijden zijn wij bereikbaar op 0346 21 58 80, buiten kantoortijden op 06 24 14 36 58. Voor al ons aanbod geldt dat dit op basis van beschikbaarheid van onze kunstdocenten is. 


  JaNee


  DramalessenMuzieklessenDanslessenHandvaardigheid


  Lesmethode BeeldendLesmethode MuziekLesmethode Theater


  KlaslokaalGymzaalSpeellokaalComputerlokaalTekenmaterialenSchildermaterialenKnip- en plakmaterialenMuziekinstrumenten

  Wij gaan akkoord met de privacy-policy*