BEDRIJF & PARTICULIER

 U heeft gekozen voor de pagina “&Meer”. Hier vindt u informatie over ons aanbod op het gebied van personeelsuitjes, workshops en activiteitenpakketten voor particulieren en bedrijven. Ons aanbod bestaat uit culturele activiteiten met een educatief of recreatief karakter. Dit kan ingezet worden voor groepsuitjes, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, trainingen, bijscholing en teambuilding.

 

Als bedrijf kunt u ons ten behoeve van trainingen voor personeel, teambuilding of recreatieve activiteiten (zoals een personeelsuitje) altijd inschakelen. Maar denkt u bijvoorbeeld ook eens aan een mooie, grappige, ontroerende, verfrissende of informatieve voorstelling bij u op kantoor. Tussen de bureaustoelen en printers, persoonlijk en origineel, speciaal voor u en uw werknemers. Een bijzondere mogelijkheid om een onderwerp populair te maken, denk bijvoorbeeld aan milieubewust werken en hergebruik of wellicht een mogelijkheid voor inspiratie en het aanboren van u en uw team’s creativiteit. Zo ook met onze workshops en activiteiten. Teambuilding, inspiratie, ontspanning, ondersteuning.

 

Als particulier kunt u denken aan een bijzondere familiedag, onvergetelijk vrijgezellenfeest of bruisend kinderfeest. Van workshop en masterclass tot uitje en evenement. Ons aanbod is voor vele doelen in te zetten. We denken graag met u mee!

crackle birdNB